We recommend

Praag links

Taxi Praha

Voelt u zich ongerust indien u taxi moet nemen en u vreest dat u te veel moet betalen? U vertrouwt de chauffeurs niet en u bent niet zeker over de professionalitet van de chauffeurs? Met ons zal het reizen door Praag eenvoudiger, zekerder en voordeliger zijn. Heeft u over enkele minuten een meeting aan de andere kant van Praag? Of wilt u zeker op tijd zijn op de luchthaven voor een vroege vlucht? Wilt u de Praagse burcht bezoeken of zomaar winkelen in Praag? Taxi Praha brengt u overal waarheen u ook wenst.

On-line boeken taxi Praha.
Telefoon reserveringen +420 - 222 554 211

Taxi Praha,

op ons kunt u vertrouwen. Voor het reizen door Praag kunt u een taxi kiezen waarop u volledig kunt ertrouwen. Taxi Praha – dankzij onze samenwerking met de echte professionals zult u geen ongewenste ervaringen opdoen. Onze ervaren chauffeurs zullen u probleemloos door de verkeersfiles vervoeren en dankzij de goede orientatie en kennis van het terrein komt u niet onnodig terecht in omleidingen en versperringen. U bereikt uw plaats van bestemming altijd goed en wel.

Taxi Praha brengt u overal

Wij verzorgen voor u het vervoer door heel Praag. We vermijden geen lokaties in de centrum en in de afgelegen stadsgedeelten. Op elk uur van de dag of nacht is het voor ons een eer om voor u comfortabel en meest voordelig vervoer te verzorgen. Met de Praagse taxidienst kunt u zich makkelijk, snel en effectief door Praag verplaatsen. U kunt gebruik maken van de taxi niet alleen om u te verplaatsen van de ene plaats naar de andere, maar ook om de hoofdstad vanuit de taxi bezichtigen. Het voordeel ervan is, dat u zich niet hoeft te dringen in overvolle trams en metro. Praagse taxi is de beste keus. U hoeft u niet meer ongerust voelen over het reizen met taxi in Praag.

Met Taxi Praha

is het reizen eenvoudig. Indien u een wagen van Taxi Praha gaat bestellen, hoeft u niet lang wachten. Wij zoeken voor u een wagen dat zich het meest dichtbij bevindt bij de lokatie waar u staat. De wagen vervoert u vervolgens op de meest effectieve wijze naar de plaats dat u aanwijst. Het reizen met Taxi Praha is voordelig.

HOnbetrouwbare taxichauffeurs kunt u aangeven op het internetadres taxi@cityofprague.cz

Attentie voor de klanten:

Elk wagen van de taxidienst moet voorzien zijn van een verlicht dakbord. waarop het woord TAXI zichtbaar vermeld staat.

Op beide voordeuren van de taxiwagen moet zichtbaar het evidentienummer, firmanaam, basistarief, kilometertarief en wachttarief vermeld staan.

Deze gegevens moeten overeenstemmen met de waarden die zijn ingetoetst in de taxameter.

Het wordt aanbevolen om de taxi te bestellen via een nonstop centrale, waar u ook naar de prijs vooraf kunt informeren.

Na het einde van elk rit is de chauffeur verplicht om een volledig ingevulde betalingsbon aan de klant af te geen. Deze kwitantie moet uit de printer van de taxameter geprint worden.